Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til
at målrette annoncer. Ved at klikke OK eller gå videre accepterer du
vores cookies. Læs mere er her.

OK
Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage 90 dages fuld returret
Outdoor grej - outdoor udstyr

Outdoor tøj


Outdoor tøj til friluftslivet

FIND OUTDOOR TØJ HER

VORES OUTDOOR TØJ KLÆDER DIG PRAKTISK OG BEHAGELIGT PÅ TIL DINE OUTDOOR AKTIVITETER. SKAL DU UDHOLDE HØJE ELLER LAVE TEMPERATURE - SÅ ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED! MACNABs OUTDOOR TØJ KAN KLÆDE DIG PÅ TIL ALT SLAGS VEJR!
OUTDOOR TØJ
FISKETØJ
JAGTTØJ
Om outdoor tøj


Begrebet outdoor tøj bliver brugt i flæng af alle friluftsmennesker - lige fra fiskere til bjergbestigere. Men outdoor tøj dækker vel også det hele... Hos MacNab er outdoor tøj - til brug på fisketuren, jagten, eller vandreturen.
Årstid, nedbør, temperatur er naurligvis nogle af de faktorer der afgør, hvilken påklædning der vil være det bedste valg. Men også vægt kan blive aktuelt, hvis du f.eks skal på vandretur. MEMBRAN, WINDBREAKER, G-1000, THINSULATE, AVERTIC OG OMNI-WICK ER KUN NOGLE AF VORES MANGE STOFMATERIALER, som kan gøre livet lidt lettere.
Vi har skjorter i svedtransporterende materialer, luftige og lette trekkingshorts og Zip Off bukser til de varme og let skiftende dage. Til kolde dage har vi svedtransporterende undertøj i Merino uld, dejlige varme fleece jakker og vand/vindtæt åndbart overtøj. Skal du opholde dig i et regnfuldt klima skal du selvfølgelig have outdoor tøj på der kan holde vandet ude. Hvor regntæt materialet er i outdoor tøjet måles i vandsøjletryk. I vejr med enkelte byger skal outdoor tøjet kunne klare et vandsøjletryk på 3000 mm. Hvis du derimod er ude i regn i længere tid, er outdoor tøj der kan modstå et vandsøjletryk på 10.000 mm. at foretrække. Det er dog lige så vigtigt at tøjet er åndbart, så fugt kan transporteres indefra og ud også, ellers undgår du ikke at blive fugtig og kold - uanset vandsøjletryk.

Skal du klædes praktisk og behageligt på til din kommende outdoor aktivitet - så er du kommet til det rette sted. Hos MacNab har vi mange års erfaring i at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outdoor tøj til dit outdoor liv.
MACNAB KAN KLÆDE DIG PÅ TIL AL SLAGS VEJR NÅR DU SKAL PÅ JAGT, FISKERI ELLER ANDEN OUTDOOR AKTIVITET!
< 1 2 3 4 5 6 >