Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til
at målrette annoncer. Ved at klikke OK eller gå videre accepterer du
vores cookies. Læs mere er her.

OK
Husk!
Vores Skydebane under den
600 kvm store butik på
Nørrekobbel 7A, Sønderborg
er åben!
Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage 90 dages fuld returret
Jagtudstyr

Jagtudstyr og forberedelse til bukkejagt


"Skyd" og udvælg din buk med vildtkamera


Hvis du har et vildtkamera, har du større mulighed for at studere dyrenes vaner og udseende. Dermed har du større chance for at få ram på drømme-bukken, når jagten går ind.

Vildtkamera

Flyt nemt rundt med en skydestige


Danske jægere har i årevis brugt månederne op til bukkepremieren til at opstille skydetårne og hochsitze , men i de senere år er der sket en kæmpe udvikling inden for skydestiger. Én person kan nemt flytte rundt med stigen og placere den dér, hvor man mener, at chancerne for en buk er bedst. Stigerne er således også flytbare under selve bukkejagten, hvis bukken vælger en anden vej, eller du ændrer strategi. Hvis man bruger skydetårne, skal man følge de gældende regler. Bl.a andet skal man holde 130 meters afstand til naboskel, hvis andet ikke er aftalt.


Skydestige til bukkejagt

Afgiv de bedste skud med skydestok


Med en god skydestok kan man uden tvivl afgive det bedste skud til bukken. Derfor er skydestokken for mange jægere blevet en del af bukkejagt-udstyret. Hvis man vil pürche under sin bukkejagt, er skydestokken helt uundværlig.

Hos Macnab har vi egen skydebane til indskydning af rifler!


Skydestok til bukkejagt

Klæd dig i den rette beklædning til bukkejagten


Til jagt anvendes ofte grønne og brunlige farver. Men da dyrene ikke ser farver på samme måde som mennesker - de ser kun kontraster - er orange også en ofte anvendt farve - ikke mindst grundet sikkerhed på jagten. Du falder bedre i med naturen ved at anvende tøj med mønster. Husk at camouflere de mest synlige dele af din krop. - Det er vigtigt også at huske hænder og ansigt - ja, hele hovedet.

Beklædning til bukkejagt

Hav en god håndkikkert med på bukkejagten


Brug en robust og vandtæt håndkikkert som fungere perfekt både i regn, varme og kulde. Håndkikkerten bør have et ergonomisk design, så den ligger godt i hånden. Justerbare øjenstyrker og 8 x forstørrelse og 30 mm. åbning er absolut at foretrække.


Jagtkikkert

Find alt i våben, udstyr og beklædning til jagt under jagt i menuen!

KNÆK OG BRÆK!


< 1 2 3 >