Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til
at målrette annoncer. Ved at klikke OK eller gå videre accepterer du
vores cookies. Læs mere er her.

OK
Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage 90 dages fuld returret

Profil

I 1993 åbnede Bjarne Jørgensen Sika jagt & fiskeri i Jernbanegade 25 i Sønderborg. Butikken var dengang på 65 m2. I 2000 flyttede forretningen til Jernbanegade 36, hvor lokalerne var væsentligt større. 200 m2 havde han at gøre godt med. I 2004 kom Thomas Johannsen til og forretningen skiftede navn til MacNab Jagt, Fiskeri & Outdoor. Samtidig blev Outdoor-delen udvidet med alt hvad hjertet begærer af kogegrej, soveposer, vandrestøvler-/sko o.s.v.


Pladsen blev for trang, så det blev besluttet at bygge nye lokaler på Nørrekobbel 7A i Sønderborg. Lokalerne stod færdige til åbning i september 2008 og var nu på hele 600 m2.


Der er blevet plads til bl.a. parkering (35 p-pladser, gratis parkering) og underjordisk skydebane.


Bjarne & Thomas har den nødvendige erfaring til at kunne rådgive indenfor jagt, våben, fiskegrej samt jagt,- og fiskerejser.


Der tilbydes fluekastekurser samt jagttegnsundervisning.


Det var en dejlig morgen Fjällraven havde vist sig i morgendisen, jeg havde længe betragtet den i min Swarovski håndkikkert, nu var tiden inde til en kop varm kaffe fra Trangia kogegrejet. Lidt sprit og frem med Primus strygestålet som lå nederst i min Haglöfs rygsæk. Mine solide Härkila støvler var snøret og klar til en lang outdoor tur med Silva kompas , Tikka jagtriffel og Salmologic fluestang, måske var det i dag jeg skulle få min MacNab Vi har været på mange jagtrejser og fiskerejser men en MacNab i højlandet er altid på ønskelisten når en jæger eller lystfisker ønsker sig noget højt. Hvad er vigtigst at tage med på outdoor rejsen en Buck jagtkniv eller multitool fra Leathermann det er op til vores kunder vi har varerne på hylderne og sender din pakke med godtgrej inden solen går ned, god tur fra The Macnab Jagt og Fiskeri i Sønderborg.