Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!

Lyddæmpere

Lyddæmpere

Markedets bedste lyddæmpere!

Lyddæmpere fra J.Nielsen Design og Hausken. Markedets bedste lyddæmpere til en overkommelig pris.
Har du spørgsmål? Ring, skriv, kom forbi - vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige lyddæmper.

LYDDÆMPERE ER EN BEDRE LØSNING END HØREVÆRN


Den bedste form for høreværn til jægeren og skytten i dag er våben-lyddæmperen. -Også kendt som en dæmper eller lyddæmper, fordi de ikke gør skydevåbnet helt lydløs, men reducerer lyden til et relativt sikkert niveau. Grunden til, at de kaldes lyddæmpere, har at gøre med den figurative betegnelse, som Hiram Percy Maxim kaldte sin opfindelse, da han udviklede den første kommercielle lyddæmper til skydevåben i 1902 og sikrede sig patent på den i 1909.

MED EN LYDDÆMPER KAN DU STADIG HØRE DINE OMGIVELSER


De fleste traditionelle former for høreværn forhindre jægeren i at høre deres omgivelser. Med en lyddæmper undgås dette, fordi den fungerer som et af verdens bedste skydevåbentilbehør ved at reducere støjen fra selve skydevåbnet. Jægere kan høre en buk, når ørerne er ubehæftet med høreværn eller propper. De kan høre hunde gø, børn, der leger i skoven o.s.v

MED EN LYDDÆMPER KAN DU TALE MED DINE JAGTKAMMERATER


Derudover giver en lyddæmper dig mulighed for at høre dine jagtkammerater og giver dig mulighed for at kommunikere uden at forsøge at råbe igennem deres høreværn, hvilket igen lader alle dyr i området vide, at du tramper gennem deres territorium.Hovedårsagen til, at politi og militærenheder bruger dæmpere på deres skydevåben er: Nem kommunikation. En sekundær grund er, at de ikke oplyser deres position ved at råbe til hinanden, når sagte hvisken kan gøre det.

DÆMPERE BESKYTTER HØRELSEN PÅ DE ANDRE OMKRING DIG


Ikke kun vil et undertrykt skydevåben beskytte din hørelse, men det vil også beskytte hørelsen på de andre omkring dig. En lyddæmper dæmper lyden af dit jagtvåben ved at virke direkte på våbnet. Så i de fleste tilfælde vil dette beskytte dine kammeraters hørelse væsentligt.Hvis du jager med hunde, som har bedre hørelse end noget menneske, vil det også beskytte og bevare deres hørelse.

LYDDÆMPERE HOLDER STØJFORURENINGEN PÅ ET MINIMUM


Et af de største problemer med jægere, der har adgang til offentlige arealer, involverer støjklager fra lokale beboere over lyden af skud. Undertrykte skydevåben gør måske ikke en riffel helt lydløs, men de sløver lyden nok til, at de lokale beboere vil være mindre tilbøjelige til at klage til myndigheder eller politikere over jægere i området.Det samme gælder for skydning på privat ejendom. Vær høflig over for dine naboer og skyd med lyddæmper.

EN LYDDÆPER HJÆLPER DIG AT VINDE JAGTEN


En anden fordel ved jagt med lyddæmper er, at de undertrykte skud ikke forstyrrer vildt, som du har til hensigt at jage. Dette er blevet observeret førstehånds med vildt, der har gemt sig i timevis efter lyden af det første skud og ved andre lejligheder, hvor dyrene ikke ændrede adfærd, fordi jægere skød med lyddæmper.De fleste dyr har en utrolig hørelse, og lyden af et skud kan holde dem ude af deres kendte territorium i lang tid ad gangen. Eksempelvis vil vildsvins og ræves hørelse kombineret med deres intelligens vil holde dem væk fra et område, hvor de hører skud.En dæmpet riffel beskytter ikke kun din hørelse; den udmærker sig ved ikke at forstyrre det bytte, du går efter.

GLEM DOG IKKE HØREVÆRN PÅ DIN NÆSTE JAGT


Uanset om du tager afsted med en traditionel form for høreværn eller propper eller har besluttet dig for at bruge en lyddæmper, så sørg for at tage dit høreværn med alligevel. Det er vigtigt at have traditionelle høreværn til brug sammen med en lyddæmper til tider, fordi ikke alle i din gruppe eller i dit jagtområde bruger deres egen lyddæmper.Man kan argumentere for, at en lyddæmper er lige så vigtig for en jæger som det skydevåben, den er monteret på.Vi ser lyddæmperen som nummer et skydevåbensikkerhedsanordning, som enhver jæger og skytte bør have.