Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!

Jagttøj

Det er aldrig for tidligt at sætte noget jagttøj på sin ønskeliste. Det er også en perfekt gave til jægeren i dit liv.
Hvis du er ny jæger og ikke er sikker på, hvordan du skal klæde dig på, når du skal på jagttur, kan du lære lidt om, hvad du skal have på her.

Klæd dig i lag

I vintersæson er nøgleordet varme. Vær ikke en karlsmart, når du er på jagt. Komfort er afgørende, især hvis du planlægger at jagten skal være en heldags affære. Isoleringen er alfa omega for jagttøj, så det kan betale sig at investere i jagttøj i lag. Handsker, støvler, tykke sokker, undertøj, bukser, hatte, jakker og frakker skal i din indkøbskurv. Hvis du er på jagt i det tidlige efterår, har du måske ikke brug for en tung frakke og handsker, men i stedet for en langærmet skjorte og jakke. En hat beskytter dine øjne mod den blændende solopgang eller solnedgang, så overvej at investere i en.

Vær inkognito

Når du vælger dit tøj, er det vigtigt at passe ind i miljøet. At skille sig ud i neongult eller grønt giver vildtet mulighed for at opdage dig og derefter sprede sig som kakerlakker. Så det bedste er at klæde sig i camo, som inkluderer mørkegrøn, kaki, brun og hvid blandet for at skabe en illusion, så du falder ind i miljøet. Du kan også vælge jordfarver, som de fleste jægere synes at kunne lide mere end camo. Hvis du er stille og ikke skiller dig ud i miljøet, øges dine chancer for og skyde vildtet.

Beklædning til jagttypen

Hvis du planlægger vandfuglejagt, vil du naturligvis være i nærheden af vand. Hvis det er efterår, kan du gå efter lettere, vandtæt tøj. Hvis det er vinter, skal du have isoleret camo til at holde sig varm, mens du er på jagt. Hvis du planlægger at gå i vandet for at udlægge lokkefugle, så vælg waders. Jagt i sumpede områder kræver vandtætte bukser og støvler.

Sikkerhed

Nogle jagter kræver, at du bærer orange for at skille dig ud for de andre jægere. Så find først ud af disse anbefalinger. Afhængigt af sæsonen skal du muligvis have forskelligt tilbehør. Macnab sælger orange veste, hatte, kasketter, huer og handsker til overkommelige priser.

Kontakt Macnab

Kontakt os for at få den bedste vejledning. Vi kan matche dig med det perfekte jagttøj til dine behov og ønsker. Kontakt os i dag.