Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!

Outdoor beklædning til mænd

Outdoor tøj - fiskejakke

Find det helt rigtige outdoor tøj her

Outdoor tøj

Begrebet outdoor tøj bliver brugt i flæng af alle friluftsmennesker - lige fra fiskere til bjergbestigere. Men udtrykket dækker vel også det meste...
Hos MacNab finder du outdoor tøj til brug på fisketuren, jagten, eller vandreturen. Årstid, nedbør, temperatur er naurligvis nogle af de faktorer der afgør, hvilken påklædning der vil være det bedste valg. Men også vægt kan blive aktuelt, hvis du f.eks skal på vandretur.

Outdoor tøj materialer

MEMBRAN, WINDBREAKER, G-1000, THINSULATE, AVERTIC OG OMNI-WICK ER KUN NOGLE AF VORES MANGE STOFMATERIALER, som kan gøre livet lidt lettere. Vi har skjorter i svedtransporterende materialer, luftige og lette trekkingshorts og Zip Off bukser til de varme og let skiftende dage. Til kolde dage har vi svedtransporterende undertøj i Merino uld, dejlige varme fleece jakker og vand/vindtæt åndbart overtøj. Skal du opholde dig i et regnfuldt klima skal du selvfølgelig have outdoor tøj på, der kan holde vandet ude. Hvor regntæt materialet er i tøjet måles i vandsøjletryk. I vejr med enkelte byger skal tøjet kunne klare et vandsøjletryk på 3000 mm. Hvis du derimod er ude i regn i længere tid, er tøj der kan modstå et vandsøjletryk på 10.000 mm. at foretrække. Det er dog lige så vigtigt at tøjet er åndbart, så fugt kan transporteres indefra og ud også, ellers undgår du ikke at blive fugtig og kold - uanset vandsøjletryk.

Find det helt rigtige tøj

Skal du klædes praktisk og behageligt på til din kommende outdoor aktivitet - så er du kommet til det rette sted. Hos MacNab har vi mange års erfaring i at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outdoor tøj til din outdoor aktivitet.

MACNAB KAN KLÆDE DIG PÅ TIL AL SLAGS VEJR NÅR DU SKAL PÅ JAGT, FISKERI ELLER ANDEN OUTDOOR AKTIVITET!
Skal du camoufleres fra top til tå, holdes tør eller udholde høje eller lave temperature - eller bare have noget fedt outdoor tøj.
- Så er du kommet til det rette sted!