Husk!
Vores Skydebane under den
600 kvm store butik på
Nørrekobbel 7A, Sønderborg
er åben!
Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage 90 dages fuld returret

Indkøbskurv

MacNab Outdoor Udstyr - Jagtudstyr - Fiskeudstyr


Stor butik med jagtudstyr og fiskeudstyr, samt alt i tøj til outdoor!


I 1993 åbnede Bjarne Jørgensen Sika jagt & fiskeri i Jernbanegade 25 i Sønderborg. Butikken var dengang på 65 m2. I 2000 flyttede forretningen til Jernbanegade 36, hvor lokalerne var væsentligt større. 200 m2 havde han at gøre godt med. I 2004 kom Thomas Johannsen til og forretningen skiftede navn til MacNab Jagt, Fiskeri & Outdoor. Samtidig blev Outdoor-delen udvidet med alt hvad hjertet begærer af kogegrej, soveposer, vandrestøvler-/sko o.s.v.

Pladsen blev for trang, så det blev besluttet at bygge nye lokaler på Nørrekobbel 7A i Sønderborg. Lokalerne stod færdige til åbning i september 2008 og var nu på hele 600 m2. En stor flot Jagtbutik og butik til lystfiskeri, samt alt i beklædning og udstyr til outdoor-folket så dagens lys!

Hos MacNab Outdoor - Jagtudstyr og Fiskeudstyr er der plads til bl.a. parkering (35 p-pladser, gratis parkering) og underjordisk skydebane.

Bjarne & Thomas har den nødvendige erfaring til at kunne rådgive indenfor jagt, våben, fiskegrej samt jagt,- og fiskerejser.

Hos Macnab Outdoor - Jagtudstyr og Fiskeudstyr tilbydes fluekastekurser samt jagttegnsundervisning.

Det var en dejlig morgen Fjällraven havde vist sig i morgendisen, jeg havde længe betragtet den i min Swarovski håndkikkert, nu var tiden inde til en kop varm kaffe fra Trangia kogegrejet. Lidt sprit og frem med Primus strygestålet som lå nederst i min Haglöfs rygsæk. Mine solide Härkila støvler var snøret og klar til en lang outdoor tur med Silva kompas , Tikka jagtriffel og Salmologic fluestang, måske var det i dag jeg skulle få min MacNab. Vi har været på mange jagtrejser og fiskerejser men en MacNab i højlandet er altid på ønskelisten når en jæger eller lystfisker ønsker sig noget højt...

Hvad er vigtigst at tage med på outdoor rejsen? En Buck jagtkniv eller multitool fra Leathermann? -Det er op til vores kunder vi har varerne på hylderne og sender din pakke med godt grej inden solen går ned, god tur fra The Macnab Jagtudstyr og Fiskeudstyr i Sønderborg.