Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!

Outdoor Butik - Jagt- Fiskeri- Outdoor butik - MacNab

Stor Outdoor Butik. Køb alt indenfor outdoor- tøj, støvler, samt udstyr og grej til outdoor aktiviteter. Stor Outdoor butik - med online salg.

Stor Outdoor butik med jagtudstyr og fiskeudstyr, samt alt i tøj til friluftslivet!


I 1993 åbnede Bjarne Jørgensen Sika jagt & fiskeri i Jernbanegade 25 i Sønderborg. Butikken var dengang på 65 m2. I 2000 flyttede forretningen til Jernbanegade 36, hvor lokalerne var væsentligt større. 200 m2 havde han at gøre godt med. I 2004 kom Thomas Johannsen til og forretningen skiftede navn til MacNab Jagt, Fiskeri & Outdoor. Samtidig blev Outdoor butikken udvidet med alt hvad hjertet begærer af kogegrej, soveposer, vandrestøvler-/sko o.s.v.

Pladsen blev for trang, så det blev besluttet at bygge nye lokaler på Nørrekobbel 7A i Sønderborg. Lokalerne stod færdige til åbning i september 2008 og var nu på hele 600 m2.En stor flot Outdoor butik - Jagtbutik og butik til lystfiskeri, samt alt i beklædning og udstyr til outdoor-folket så dagens lys!

Hos MacNab Outdoor - Jagt og Fiskeri er der plads til bl.a. parkering (35 p-pladser, gratis parkering) og underjordisk skydebane.

Bjarne & Thomas har den nødvendige erfaring til at kunne rådgive indenfor jagt, våben, fiskegrej samt jagt,- og fiskerejser.

Hos Macnab Outdoor - Jagtudstyr og Fiskeudstyr tilbydes fluekastekurser samt jagttegnsundervisning.

Det var en dejlig morgen Fjällraven havde vist sig i morgendisen, jeg havde længe betragtet den i min Swarovski håndkikkert, nu var tiden inde til en kop varm kaffe fra Trangia kogegrejet. Lidt sprit og frem med Primus strygestålet som lå nederst i min Haglöfs rygsæk.Mine solide Härkila støvler var snøret og klar til en lang outdoor tur med Silva kompas , Tikka jagtriffel og Salmologic fluestang, måske var det i dag jeg skulle få min MacNab.Vi har været på mange jagtrejser og fiskerejser men en MacNab i højlandet er altid på ønskelisten når en jæger eller lystfisker ønsker sig noget højt...

Hvad er vigtigst at tage med på outdoor rejsen? En Buck jagtkniv eller multitool fra Leathermann? -Det er op til vores kunder vi har varerne på hylderne og sender din pakke med godt grej inden solen går ned, god tur fra Macnab Outdoor butik Jagt og Fiskeri i Sønderborg.