Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!
Swarovski Optik - GPS Handske Pro.

GPS Handske Pro.

Swarovski Optik

DKK 569,-
På lager
Leveringstid: 1 hverdage

Swarovski Handsker til jagt og observation

- Handsker af høj kvalitet beskytter og varmer dine hænder, så du sikres en særlig behagelig naturoplevelse, uanset om det er i den kolde årstid eller i de tidlige morgentimer. Beskyt dine hænder på dit næste udendørseventyr med GP Gloves Pro. Takket være deres forbuede fingre passer disse handsker "som fod i hose."
SWAROVSKI GP Pro handskerne er udstyret med ledende materialer på både pege- og langfingeren, hvilket gør det muligt at navigere på din smartphone eller andre enheder med touchscreens uden at handskerne skal tages af. Swarovski Handskernes læderforstærkninger giver dem lang levetid og holdbarhed. Optimal isolering holder hænderne varme og Sympatex(R)-membranen er åndbar og samtidig vand- og vindafvisende.
Med de helt nye SWAROVSKI GP Pro handsker er dine hænder sikret god beskyttelse mod vind og vejr. Swarovski handskerne er din bedste ven, uanset om du er på fugletur en kold morgen, eller afsted på jagttur i den frysende vinterkulde, og takket være de ergonomisk-formede fingre føles handskerne næsten som et ekstra hudlag.
Merinould i høj kvalitet sikrer den mest naturlige, varme og slidstærke indvendige isolering og er også velegnet til følsom hud. GP Pro handsken er udstyret med Sympatex® teknologi, hvor en særlig membran mellem handskens indvendige og udvendige lag, sørger for at absorbere fugt og transportere det igennem stoffet til ydersiden af handsken, og på den måde holdes hænderne varme og tørre selv under ekstreme vejrforhold.

Swarovski´s GP Pro Handsker produceres på certificerede fabrikker, og producenten er den første der tilbyder klimaneutrale modeller.

MacNab anbefaler også