Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!
Lommekikkert Swarovski CL Pocket
  • Lommekikkert Swarovski CL Pocket
  • Lommekikkert Swarovski CL Pocket

Swarovski CL Pocket 10x25

Swarovski Optik

DKK 7.000,-
På lager
Leveringstid: 1 hverdage

Lommekikkert Swarovski CL Pocket 10x25

Swarovski CL Pocket 10x25 - Grøn er den nyeste version af Swarovski´s klassiske CL lommekikkerter. Kikkerten er kendetegnet ved en fremragende optisk kvalitet og en kompakt og rejsevenlig størrelse, så du altid kan have den med i lommen.

Swarovski CL Pocket er bygget til det krævende friluftsliv og det robuste design med forbedret dobbelt-bro og et robust aluminiumshus beskytter den avancerede optik, mens ædelgasfyldningen forhindrer, at vand og støv trænger ind i kikkerten(vandtæt ned til 4m), hvilket sikrer dig en kikkert med lang levetid og høj bæredygtighed.


Med CL Pocket 10x25 lommekikkert får du en kikkert med fantastisk billedkvalitet, der gengiver naturen og dyrelivet ned til mindste detalje uden at du bliver træt i øjnene. Med en lystransmission på 88% får du et lyst og klart billede under stort set alle observationsforhold, og den avancerede optiske konstruktion sikrer et skarpt billede med flotte kontraster og naturlig farvegengivelse. Den nye CL Pocket har en nærgrænse på 2,5 meter, hvilket giver mulighed for observationer på tæt hold, så du uden problemer kan følge med i hvilke fugle der besøger foderbrættet. Kikkerten bibeholder samme synsfelt som den gamle CL Pocket 10x25, der lød på 98m/1000m.