Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage 90 dages fuld returret MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!
Fjällräven Skule sovepose
  • Fjällräven Skule sovepose
  • Fjällräven Skule 3 sovepose

Fjällräven Skule 3-sæsoner sovepose Regular

Fjällräven

DKK 1.099,-
På lager
Leveringstid: 1 hverdage
Fjällräven Skule Three Seasons Regular er en rigtig god kvalitetssovepose! En allrounder, som kan bruges fra tidligt forår og godt hen på efteråret, da den nedre komforttemperatur ligger på -4°C. Ganske som de dyrere Abisko-soveposer er Skule-serien udstyret med faconskåret hætte, der er justerbar i diameteren, så den rette tillukning sikres. Den indvendige skulderkrave, som ligeledes kan strammes til, sikrer, at den varme luft bliver i soveposen og ikke bliver pumpet ud, når man vender sig i posen. - Og der er naturligvis fiberfyldt stormflap bag den gedigne, tovejs lynlås, så varmetabet herigennem minimeres.
Den tovejs lynlås muliggør ventilation, hvis der er behov for det.
Inderposen er fremstillet af en blød og behagelig 50 Denier PolySoft™, som er et specielt polyestertekstil, der sikrer god fugttransport og som tørrer hurtigt, hvis det skulle blive fugtigt. Yderposen er ligeledes af den slidstærke og vandafvisende PolySoft™, som tillige tåler, hvis der skulle spildes en varm kop kaffe på soveposen.
Fiberfyldet består af en velafstemt mængde Supreme Micro Loft® SB, som er en kunstfiber Fjällräven selv har udviklet. I sammenligning med andre soveposer i denne prisklasse er denne kunstfiber langt stærkere og binder mere luft i forhold til fyldmængden, hvormed soveposen pakkevolumen minimeres. Fiberfyldet i soveposen er placeret således, at blot det inderste lag er syet til inderposen, hvilket sikrer god isolering og et meget lavt varmetab.
Indvendigt i soveposen er der en sikkerhedslomme til værdierne.

Fjällräven Skule Three Seasons Regular er en rigtig fin sovepose til ham eller hende, der gerne vil have en kvalitetssovepose, men som måske ikke bruger den så ofte og derfor ikke ønsker at ofre en mindre formue på sin sovepose. Alle Skule-modellerne leveres i en smart og stærk kompressionspose med kompression i både længde og omkreds, så soveposen fylder mindst muligt i rygsækken.

MacNab anbefaler også