Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage 90 dages fuld returret MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!
Swingblade
  • Swingblade
  • Swingblade
  • Swingblade tilbud
  • Eka Swingblade tilbud
  • Swingblade skede

EKA Swingblade

EKA

DKK 499,-
På lager
Leveringstid: 1 hverdage

Swingblade kniv

EKA Swingblade er en jagtkniv med 2 blade, knivblad på 10 cm. og bugåbner på 8 cm., som kan låses hver især for at beskytte dine fingre.Bladene er af rustfrit stål og håndtaget er ergonomisk designet, så du vil have et godt greb imens du bearbejder vildtet. Jagtkniven kommer med hylster i Cordura med bælteklips og en snor.

Farver : Orange - Sort - Gul

EKA har gjort det igen! -Virksomheden, der producerede den internationalt kendte, værdsatte og anerkendte originale Swingblade.
Den nye model er en tredje generation variant, deraf navnet G3, og er en udvikling baseret på erfaring fra det meget populære grundkoncept.
Hvad er forskellen så? EKA G3 er udstyret med et mere ergonomisk designet håndtag, der giver brugeren et optimalt greb og en fantastisk følelse. En hurtig og nem skift mellem det konisk jordede knivblad og maveåbneren opnås, når låseknappen holdes nede. Knive og bugåbnere er lavet af velkendt svensk stål, Sandvik 12C27, hærdet til 57-59 HRC, hvilket giver en meget skarp - men også holdbar skarphed.
G3-kniven har en løkke til montering af håndledsremmen som en backup, hvis du skulle tabe den.
Er du en klovn og glemmer kniven på en træstub i skoven, så vælg orange eller neongrøn/gul for let at kunne finde den igen!

Beskrivelse af EKA G3: Klinge med konisk skandinavisk slibning forsynet med et blødt tommelfingergreb. Rillet skridsikker beskyttelse på den konkave bugåbner. Ergonomisk gummieret håndtag. Loop til håndledsrem. Leveres i Cordura-hylster udstyret med bælteclips.
Som vi siger - den jagtkniv, som alle jægere sætter pris på. Et mesterværk, der er internationalt patenteret!

STÅL I BLAD: Sandvik 12c27
BLADLÆNGDE: 100/80 mm
I ALT: 215 mm
BLADTYKKELSE: 2,9 mm
HÅNDTAG: PROFLEX-greb
Vægt i alt: 134 gram

MacNab anbefaler også