Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!
Nordic Heat - Nordic Heat Varmesåler
  • Nordic Heat - Nordic Heat Varmesåler
  • Nordic Heat - Nordic Heat Varmesåler

Nordic Heat Varmesåler

Nordic Heat

DKK 495,-
På lager
Leveringstid: 1 hverdage
Nordic Heat Varmesåler.
Nu er det slut med at få kolde fødder, for nu har Nordic Heat fremstillet et par batteriopvarmede såler til at lægge i støvlerne.
Sålerne er ideelle til jægere, fiskere, sejlads, og andet friluftsliv på de kølige vinterdage.
Du kan holde på varmen i støvlerne helt op til 4-6 timer.
Sålerne kan klippes til, så de passer til din støvler.
Strømkilde er ikke inkluderet, men kan tilkøbes - Nordic Heat Powerbank 5000mAh eller 10000mAh (her har du brug for 2 x Nordic Heat Powerbank, en til hver sål).

Æsken indeholder:
- 2 x varmesåler.
- 2 x Ben/bæltestrop.
- 2 x 80 cm. USB forlængerkabel.


VIGTIG INFORMATION OMKRING BATTERIER

Læs venligst dette og brugervejledningen til alle Nordic Heat produkter.

I skal være opmærksomme på, at man ikke lige må isætte et fabriksnyt batteri og prøve produktet af! Batterierne kan 'skades' af dette, da de får nedsat "hukommelse", hvis man tager dem i brug på denne måde.

I batteriet sidder en IC-kreds samt et sikkerhedsprint, der overvåger cellespænding, og om forbrug og opladning er tilladt. Dette print har et meget lille strømforbrug, det betyder også, at man ALDRIG må henlægge batteriet i afladt, eller næsten afladt tilstand.

Batterierne slukker selv når der er 3% strøm tilbage og skal herefter sættes til opladning - sker dette ikke bruges den sidste strøm, og sikkerhedsprintet lukker af for spænding på terminalerne.

Når laderen ikke kan "se" spænding på batteriet, vil laderen aldrig kunne starte opladningen igen og batteriet er hermed kaput. (ikke garanti)

Det bedste man kan gøre før "henlægning" er at oplade batteriet til 100% (lager-tid max. 6 mdr.) - sættes til ladning igen før ibrugtagning, da det kommer direkte fra dvale-tilstand, som indtræffer efter 2 uger.

Herved bibeholder man batterikapaciteten oppe på 100%.

Vigtig information:

Når du tager dit produkt i brug den første gang, skal du oplade batteriet 100% (fra rød til grøn) - og af- oplade det helt de første 8-10 gange.

Når vi producerer en 7,4V celle til tøjet, er det 2 stk. 3,7V celler der bliver serieforbundet. Forklaring - billige batterier bliver sat sammen uden spændingssammenligning mellem de 2 parrede celler - bedre batterier bliver parret med 3-4 decimaler (dvs. 3,725V) Nordic Heat cellerne bliver parret med 7 decimaler! Jo bedre cellerne matcher hinanden, jo bedre batteri og langt bedre/længere holdbarhed.

Vi har haft kunder der har rundet 1000 opladninger på et batteri, og først nu er nede på en kapacitet på 75% efter 3 ½ år - det er temmlig flot!

Nordic Heat ApS - Kratbjerg 240 - DK-3480 Fredensborg - 6165 8200 - service@NordicHeat.dk






MacNab anbefaler også